mødre eller mumier???

Åh – så sidder man her og tror man er ved at lave en forretning indtil man knastørt konstaterer at kundegruppen er mumier og ikke mødre – som først antaget! Og her popper alle spørgsmålene op? Går mumier op i kagebagning, smag, blomsterpyntning, polterabends eller er de i virkeligheden ligeglade? Bliver mødre mugne over at blive sammenlignet med mumier? Er det britisk (mummies) eller amerikansk (mommies) ordbog man skal rette sig efter, er mumier måske lige præcis den målgruppe der gør os rige? En del af dem er trods alt begravet i guld og diamanter og tusind års støv… knastørt… jeg håber – mest på at mødrene og de søde piger der skal arrangere polterabends eller andet hyggelige arrangementer får lyst til at invitere os – for vi bager lækre lækre muffins, og vi ved noget om sundhed… og bedst af alt vi vil så gerne dele med jer, mumier og mødre og…!

En tanke om "mødre eller mumier???"

  1. Er kagerne så tørre som mumier? Har mumier mødre? Er bageres mødre mumier? Bager mødre mumier? Er mødre mumier, når de ikke bager? Møder mumier mødre, og hvis de gør, bager de så cupcakes? Er mumier begravet i cupcakes? Er deres mødre? Eller deres bagers mor? Ved mumier noget om sundhed? Vil de overhovedet vide det? Hvorfor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>