hygge i miniformat…

Det har været en lang dag – 2 lange døgn (et meget langt år – men det er vist for stort et emne til en lille blog) … stod op igår kl. 5, gik i seng kl 00:15, for så at stå op kl 7 i morges og fortsætte med afslutning, farvelknus, mindebøger og søde elever der nu forsvinder ud i verden og bliver nogle andre menneskers ansvar. Og jeg glæder mig – glæder mig på deres vegne, glæder mig over de smukke smukke blomster jeg fik af en af de søde piger fra min kontaktgruppe, glæder mig over sommerferien der venter lige rundt om hjørnet, glæder mig til at have tid til at sidde lidt i haven og kukkelure… og allermest glæder jeg mig til at bage muffins, teste opskrifter, pynteteknikker… smage…

… og så kunne man jo mene efter en dag med afslutning med elever og oprydning og halløj fra 7-17  at jeg bare skulle gå kold på sofaen, jeg måtte bare lige bage nogle minimuffins… Så nu dufter her af blåbærminimuffins og chocolatechipminimuffins.

smage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>