Æggemuffins til frokost

Let og lækker frokost…
6 skiver Parma skinke (jeg er glad for Principe del friuli fra Rema 1000)
6 æg
6 skiver tomat
6-12 basilikumblade
Salt og peber
Muffinform m plads til 6 muffins

20131015-124548.jpg

20131015-124557.jpg

20131015-124609.jpg

20131015-124617.jpg

20131015-124625.jpg

20131015-124639.jpg

20131015-124652.jpg

Beklæd muffinformen med 1 skive Parma skinke.
Læg 1 skive tomat i bunden.
Krydr med et par blade basilikum.
Slå et æg ud i formen.
Krydr med salt og peber.

Bages ved 200 grader varmluft til æggene føles faste når du trykker på dem, 10-20 min alt efter æggets størrelse.

Serveres lune med rugbrød eller en skive stenalderbrød…

20131015-125037.jpg

Igen slår jeg et slag for en gang imellem at hoppe over….

Rema 1000 har en lækker kerne/nøddeblanding til et stenalderbrød hvor du så kun skal tilsætte salt, 5 æg og 1 dl olie (halver oliemængden!)

God frokost!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *