Hokaidosalat

Grøntsagsafdelingen bugner af små fine hokaido græskar der bare ligger og venter på at komme med hjem;-) og Karina fra http://karinasmad.wordpress.com serverede denne lækre salat i søndags og jeg var solgt… Faktisk i sådan en grad at jeg lige måtte lave den til aftensmad også;-)

1/2 hokaido i tern m skræl
Chiliolie
Salt og peber

Tern vendes m olie, salt og peber i en pose, hældes ud på bagepapir og bages 15-18 min v 180 grader (til de lige er møre)

100 g ruccola
1 håndfuld blommetomater i halve
1 håndfuld græskarkerner
75 g feta i tern

Velbekomme!
IMG_6619.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>